Het verliezen van een dierbare is al moeilijk genoeg. U heeft er waarschijnlijk helemaal geen behoefte aan om u ook nog zorgen te maken over het verkopen van het nagelaten huis en alles wat daarbij komt kijken. Wilt u het huis van uw overleden ouders of partner zo snel mogelijk verkopen, dan kunnen wij u daarmee helpen.

Binnen 24 uur een GOED BOD op uw woning

  Benieuwd naar ons bod? Uw aanvraag is binnen één minuut geregeld!

  AANVRAAG VOOR EEN GOED BOD

  Huis snel en zorgeloos verkopen na scheiding

  U weet bij ons direct waar u aan toe bent, alles snel & duidelijk geregeld

  Ontvang een goed én eerlijk bod

  U weet bij ons direct waar u aan toe bent, alles snel & duidelijk geregeld

  BEL 072-2029030

  Heeft u een vraag?

  Heeft u samen een koopwoning en heeft u besloten te gaan scheiden dan is verkopen van uw huis één van de opties. Wij kunnen u helpen door veel werk uit handen te nemen. Snel en zonder gedoe verkopen na uw echtscheiding? Wij helpen u graag en nemen daarbij veel werk uit handen en nemen bovendien de notariskosten voor onze rekening. U hoeft niet te wachten op uw geld. Zodra alles rond is, betalen wij direct, zodat u zo snel mogelijk uw blik op de toekomst kunt richten. Vraag direct gratis en vrijblijvend een bod aan.

  1. Doe een aanvraag
  Uw aanvraag is altijd 100% vrijblijvend.

  2. Ontvang binnen 24 uur het beste bod op uw woning
  Wij doen een marktconform bod, u zit nergens aan vast.

  3. Gaat u akkoord met ons bod? Alles kan dan snel geregeld zijn!
  Direct geld, maar nog even blijven wonen na verkoop is mogelijk.

  Vijf redenen om te kiezen voor snel-huis-verkopen.nl

  Wij doen een goed bod
  naar marktwaarde

  Betrouwbaar & discreet
  precies zoals het hoort!

  Eén contactpersoon
  U kunt ons altijd bereiken

  Aanvraag is vrijblijvend
  U zit nergens aan vast

  Snelle afhandeling
  goed geregeld, snel geld

  Huis verkopen na scheiding?

  Bij een echtscheiding gaat de koopwoning automatisch naar de wettelijke eigenaar. Soms is dat één van de twee partners, maar het kan ook zo zijn dat u beide eigenaar bent. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u getrouwd of geregistreerd partner bent en in gemeenschap van goederen bent getrouwd. In dat laatste geval moet u uw huis verdelen, verkopen of gezamenlijk afspreken wie er in de woning mag blijven wonen.
  Kiest één van u ervoor om in het huis te blijven wonen, dan moet deze persoon de andere partner uitkopen. Daar komen allerlei extra zaken bij kijken: is er sprake van overwaarde of restschuld? Krijgt u de hypotheek zelfstandig rond? De woning en hypotheek moeten op één naam worden gezet. Bij restschuld moet de vertrekkende partner meebetalen. Bij overwaarde krijgt deze vertrekkende partner juist geld, en blijft u als inwonende achter met een hogere hypotheek.

  Uit elkaar en snel uw huis verkopen?

  Gaat u uit elkaar en geen van beiden wil of kan in de huidige koopwoning blijven wonen, dan moet de woning verkocht worden. Ook dan moet u het één en ander uitzoeken en regelen. De restschuld of overwaarde moet bepaald worden, en als er sprake is van een restschuld dan moet eerst de hypotheek worden afgelost voordat het huis verkocht kan worden.

  Vervolgens werkt een huis verkopen na de scheiding hetzelfde als in alle andere gevallen. U krijgt te maken met kijkers over de vloer, moet daarvoor het huis telkens in orde maken, maakt (makelaars)kosten en zit met de onzekerheid of en wanneer uw woning verkocht wordt. En dat terwijl u waarschijnlijk zo snel mogelijk uw nieuwe leven wil oppakken, zonder telkens aan de oude situatie herinnerd te worden. Het is in zo’n geval daarom een idee om een opkoper in te schakelen.

  Iedereen kan een aanvraag doen

  U wilt uw woning snel verkopen doe dan vrijblijvend een aanvraag. Onze klanten behoren bijvoorbeeld vaak tot een van de volgende groepen:

  • Ouderen die het moeilijk vinden om te (moeten) verkopen of zich willen richten op hun verhuizen naar een kleinere woning zoals een appartement
  • Mensen die geen zin hebben in een langdurige verkoopproces om hun huis te verkopen en snel willen handelen
  • Huizenbezitters die gewoon zonder rompslomp (en geen extra kosten) direct willen verkopen
  • Situaties die zich voordoen en daarom de woning snel van de hand willen doen zoals echtscheiding, werk of verkopen uit erfenis
  • Om executieverkoop te voorkomen en eerst bij ons een aanvraag te doen voor een goede bod

  Onze werkwijze en de stappen

  Wij zorgen wij voor de snelste oplossing zonder gedoe. In het kort hier een uiteenzetting van de procedure.

  • U meldt eenvoudig uw woning aan. U ontvangt vrijblijvend een richtprijs voor uw woning als wij geïnteresseerd zijn.
  • Kunt u zich vinden in ons bod? Dan plannen wij een afspraak met u in en komen wij  persoonlijk bij u langs voor een bezichtiging. Wij nemen vooraf altijd eerst contact met u op.
  • Na akkoord en de koopsom dus is vastgesteld regelen wij alle administratieve zaken voor u, zoals een koopcontract en dat zonder ontbindende voorwaarden.
  • Op de afgesproken opleveringsdatum ontvangt u de netto koopsom uiteraard verloopt alles via de notaris, ook de notariskosten nemen wij voor onze rekening.

  1. Doe een aanvraag voor een bod op uw woning
  Uw aanvraag is altijd 100% gratis en vrijblijvend.

  2. Ontvang binnen 24 uur een reactie
  Het bod dat wij doen is marktconform.

  3. Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een snelle afwikkeling.
  Wij verzorgen (in overleg) alles voor u, geen makelaarskosten en zelfs de notariskosten betalen wij.