Onze werkwijze

Uw woning te koop zetten zorgt voor veel onzekerheid. U weet niet zeker of en wanneer uw woning wordt verkocht en hoeveel uw woning gaat opleveren. Wij begrijpen als geen andere dat u uw woning het liefst zonder zorgen wilt verkopen. Wilt u graag weten hoe u uw woning zo snel mogelijk en zonder zorgen kunt verkopen? In slechts vier stappen bieden wij u een hogere mate aan zekerheid.

Geen zorgen

U bent bij ons aan het juiste adres om uw woning zorgeloos te kunnen verkopen. Dit doet u bij ons in vier eenvoudige stappen. Hierbij ontzorgen we u zoveel mogelijk, zodat dit geen stressvol proces voor u is. Na aanmelding ontvangt u binnen 24 uur al een reactie van ons. Hierna gaan we samen met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Zo verkoopt u uw woning sneller

Het melden van uw woning is geheel kosteloos en altijd vrijblijvend. Hier vult u het aanvraagformulier in (niet alle velden zijn verplicht). Na het invullen, pakken wij het verder voor u op.

Het snel verkopen van uw woning, begint met een snelle reactie vanuit ons. Daarom zorgen wij ervoor dat u al binnen 24 uur een reactie van ons om uw wensen te bespreken. Vervolgens willen we een bezichtiging inplannen, zodat we een nauwkeurig bod uit kunnen brengen op uw woning. Wilt u direct het beste bod? Indien gewenst geven wij u op afstand al een goede indicatie.

Na overleg en bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod; dit is nog steeds geheel vrijblijvend. U zit bij ons nergens aan vast. Verwacht u een aanbetaling van ons? Dat is direct mogelijk! Als u akkoord gaat met ons bod, dan spreken we in een overleg een opleverdatum met u af. U bent hierin bepalend!

Zijn we het gezamenlijk over alles eens? Dan kan de koopakte worden opgesteld en vervolgens worden ondertekend. Als de akte door beide partijen is ondertekend, dan is uw woning officieel verkocht. De woning wordt vervolgens overgedragen via de notaris op de afgesproken datum. De overdracht en de overboeking van het geld verloopt via de notaris; de notariskosten zijn uiteraard voor ons. Zo eenvoudig is het om uw woning snel te verkopen.

Doe een aanvraag voor een bod op uw woning
Uiteraard verloopt de overdracht van uw woning via de notaris. De notariskosten nemen wij echter voor onze rekening. Vooraf ontvangt u de overeengekomen prijs.

Ontvang binnen 24 uur een reactie
Alles omtrent uw woning wordt door ons geregeld. Bij ons heeft u één contactpersoon. Deze contactpersoon heeft de volledige bevoegdheid om alle beslissingen te mogen nemen.

Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een snelle afwikkeling.
Bij ons hoeft u niet te wachten op uw geld. Zodra alles geregeld is bij de notaris wordt er direct betaald. Kosteloos kunnen wij u ook een aanbetaling doen.

Waarom andere verkopers voor snel-huis-verkopen kiezen

Eén contactpersoon

U kunt ons altijd bereiken

Wij doen een goed bod

Naar marktwaarde

Aanvraag is vrijblijvend

U zit nergens aan vast

Snelle afhandeling

Goed geregeld, snel geld

Betrouwbaar & discreet

Precies zoals het hoort!

Vul het formulier in om meer informatie te ontvangen